مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي
هنر زندگي اولين سامانه مشاوره روانشناسي تخصصي كشور با مجرب ترين مشاوران روانشناسي پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه هاي مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربيت كودك ، جوانان ، مهارت هاي ارتباطي ، ترك اعتياد ، مشاوره روانشناسي ، روان درماني و ... مي باشد. به اميد زندگي شاد و سالم براي يكايك مردم ايران...

سوالات كودك درباره بچه دار شدن از نظر بسياري از والدين سوالات سخت و پيچيده‌اي هستند چراكه آن‌ها نمي‌دانند بهترين واكنش به اين سؤالات چيست. عدم آگاهي والدين از نحوه پاسخ دادن به سؤالات جنسي باعث مي‌شود كه آن‌ها جواب‌هاي نادرستي به كودك بدهند كه با سطح رشد شناختي او هماهنگي ندارد. علاوه بر اين برخي از پدر و مادرها به طور كل ترجيح مي‌دهند كه اين سؤالات را بي‌جواب بگذارند در حاليكه اين كار كنجكاوي فرزند شما را بيش از حد تحريك خواهد كرد. ما در ادامه اين مقاله به توضيحات بيشتري در مورد پاسخ دادن به سؤالات كودك در مورد بچه دار شدن، بارداري و رابطه جنسي اشاره كرده‌ايم. درمورد چگونگي برخورد درست با كنجكاوي‌هاي كودكان مي‌توانيد از مشاوره كودك نيز كمك بگيريد. 

 

منبع: سوال بچه دار شدن

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1399/11/27  ] [ ۱۷ ] [ honarehzendigi ] [ ]

بعد از آن كه تصميم به بچه دار شدن گرفتيد، نوبت به برنامه ريزي براي بچه دار شدن است. اين برنامه ريزي به شما كمك مي‌كند تا بارداري لذت بخشي را تجربه كنيد و با اطمينان بيشتري در مسير مادر شدن قدم برداريد. معمولا مادراني كه بدون هيچ پيش زمينه‌اي باردار مي‌شوند، هم در دوران بارداري و هم بعد از زايمان با مشكلات مختلفي رو به رو مي‌شوند. اما با برنامه ريزي نه تنها سلامت جسماني كودكتان را تضمين مي‌كنيد، بلكه با نگاهي عميق تر مسائل بعد از زايمان را نيز در نظر مي‌گيريد. در اين مقاله به اقداماتي كه براي بچه دار شدن ضرورت دارند، پرداخته‌ايم. پيشنهاد مي‌كنيم مقاله باردار شدن را نيز مطالعه كنيد.
منبع: بچه دار

 

امتیاز:
بازدید: 72
برچسب:
:
[ 1399/4/16  ] [ ۱۵ ] [ honarehzendigi ] [ ]

در كنار سختي‌هاي زندگي روزمره و مشكلات اقتصادي، يك نوع نگراني دربارۀ سن مناسب براي بچه دار شدن در ميان جوانان وجود دارد. يكي از اهداف ازدواج از گذشته، بقاي نسل و فرزندآوري بوده است. امروزه به دليل تغييرات سريع محيط زندگي، ترس و استرس زوج‌هاي جوان براي بچه دار شدن بيشتر شده و به دنبال آن با افزايش سن، خطرات بارداري نيز بالا مي‌رود. عدم توافق در زمان بچه دار شدن مي‌تواند زندگي مشترك زوجين را به خطر بياندازد. اما آيا واقعا زمان مناسبي براي بچه دار شدن مي‌توان تعيين كرد؟ براي آن كه به جواب اين سوال برسيد ابتدا بايد درباره شرايط جسماني و روحي خود اطلاعاتي كسب كنيد، سپس با توجه به مواردي كه در اين مقاله شرح داده‌ايم، درباره زمان مناسب براي بچه دار شدن تصميم بگيريد.

تماس با مشاور

 

 

منبع: زمان و سن مناسب براي بچه دار شدن

 

امتیاز:
بازدید: 78
برچسب:
:
[ 1399/3/29  ] [ ۰۸ ] [ honarehzendigi ] [ ]

دخالت ديگران در بچه داري يكي از موانع بسيار مهم براي تربيت فرزندان است كه بسياري از پدر و مادرها آن را تجربه مي‌كنند و در مورد نحوه مديريت آن از متخصصين سؤال مي‌پرسند. براي اينكه بتوانيد از تأثيرات منفي اين دخالت‌ها در زندگي خود بكاهيد بايد از مهارت‌هايي نظير جرات مندي برخوردار باشيد و توانمندي‌هاي مرتبط با والدگري مؤثر را تمرين نماييد چراكه اينگونه دخالت‌ها مي‌تواند كيفيت زندگي زناشويي و سلامت روانتان را كاهش دهد و همچنين آسيب‌هايي را نيز به طور مستقيم به كودك وارد كند. ما در ادامه مطلب به راهكارهايي براي مقابله با اين مشكل اشاره كرده‌ايم پس تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد.

 تماس با مشاور

 

 

 

منبع: دخالت ديگران در بچه داري | چگونه مانع دخالت ديگران در تربيت فرزند شويم ؟

 

امتیاز:
بازدید: 65
برچسب:
:
[ 1399/3/27  ] [ ۰۷ ] [ honarehzendigi ] [ ]

ممكن است ترس از بچه دار شدن در مردان و زنان وجود داشته باشد. احتمالا توسط اطرافيان مورد انتقاد قرار مي‌گيريد و اين دو راهيِ بچه دار شدن يا نشدن فشار زيادي به شما و رابطه‌تان وارد مي‌كند. شما دوره‌هاي مختلف زندگي را پشت سر مي‌گذاريد و استعدادهاي مختلف خود را شكوفا مي‌كنيد. پدر شدن يا مادر شدن دغدغه‌اي است كه ذهن بسياري از زوج‌ها را درگير مي‌كند. آن چه اهميت دارد اين است كه شما و همسرتان با شناخت و آگاهي راه‌هاي كنار آمدن با اين دغدغه را بشناسيد و در مورد آن تصميمي بگيريد كه به صلاح هر دو نفر شما است. در غير اين صورت در آينده با مشكلاتي رو به رو مي‌شويد. براي رسيدن به يك پاسخ ابتدا بايد علت ترس از بچه دار شدن و راه‌هاي مقابله با اين ترس‌ها و درمان اضطراب را دريابيد. براي اطلاع از درمان اضطراب كليك كنيد.

 

 تماس با مشاور

 

 
امتیاز:
بازدید: 86
برچسب:
:
[ 1399/1/16  ] [ ۱۳ ] [ honarehzendigi ] [ ]

بعد از آن كه تصميم به بچه دار شدن گرفتيد، نوبت به برنامه ريزي براي بچه دار شدن است.  اين برنامه ريزي به شما كمك مي كند تا بارداري لذت بخشي را تجربه كنيد و با اطمينان بيشتري در مسير مادر شدن قدم برداريد. معمولا مادراني كه بدون هيچ پيش زمينه اي باردار مي شوند؛ هم در دوران بارداري و هم بعد از زايمان با مشكلات مختلفي رو به رو مي شوند. اما با برنامه ريزي نه تنها سلامت جسماني كودكتان را تضمين مي كنيد، بلكه با نگاهي عميق تر مسائل بعد از زايمان را نيز در نظر مي گيريد. در اين مقاله به اقداماتي كه براي بچه دار شدن ضرورت دارند، پرداخته ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه برنامه ريزي براي بچه دار شدن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

آمادگي براي بارداري

آمادگي در بارداري يعني شما از لحاظ روحي و جسمي توانايي باردار شدن را داريد. ممكن است به اصرار شوهرتان يا اطرافيان بخواهيد بچه دار شويد، چون فكر مي كنيد كه بايد وظيفه خود را به عنوان يك زن انجام دهيد، در صورت عدم آمادگي براي باردار شدن ممكن است تجربه اي نه چندان شيرين براي خودتان و فرزندتان رقم بزنيد.

مسئله ديگر شوهرتان است كه تا چه حد براي پدر شدن تمايل دارد. حمايت و پشتيباني او در اين مسيرِ دشوار و شيرين لازم است. پس سعي كنيد در مورد اين موضوع به توافق برسيد.

 

برنامه ريزي براي بچه دار شدن

برنامه ريزي براي بچه دار شدن علاوه بر اقداماتي كه براي باردار شدن نياز است بايد جوانب ديگري را در نظر بگيريد. پس اگر تصميمي جدي براي بچه دار شدن داريد موارد زير را در نظر بگيريد:

سلامت عمومي بدن

تحت نظر متخصص زنان و زايمان رژيم تغذيه مناسب همراه با مكمل هاي غذايي را شروع كنيد. مصرف فوليك اسيد مانع بروز اختلالات مادرزادي مغز و نخاع مي شود. همچنين احتمال خطر سقط كاهش پيدا مي كند، رسيدن به وزن نرمال اهميت زيادي در سلامت نوزاد دارد. در زمان بارداري پيشگيري از بروز بيماري ها و عفونت ها لازم است پس تحت نظر پزشك، آزمايش هاي لازم را انجام دهيد. مراقبت هاي پيش از بارداري را در نظر بگيريد.

در زمان تخمك گذاري رابطه برقرار كنيد

حداقل دو ماه چرخه قاعدگي خود را در جدولي ثبت كنيد. اگر قاعدگي نامنظم داريد زمان بيشتري بايد اين كار را انجام دهيد. اگر سيكل عادت ماهيانه تان 28 روزه باشد، به احتمال زياد 14 روز بعد از شروع آخرين عادت ماهيانه تخمك گذاري شروع مي شود. از روش اندازه گيري دماي بدن يا ترشحات واژن هم مي توانيد براي تعيين زمان تخمك گذاري استفاده كنيد. قبل از تخمك گذاري ترشحات واژن شفاف و لغرنده هستند. از كيت هاي مخصوص تست تخمك گذاري استفاده كنيد. در اين زمينه مي توانيد با يك متخصص زنان و زايمان نيز مشورت كنيد.

سبك زندگي سالم

براي حفظ سلامتي خودتان و به دنيا آوردن نوزادي سالم سبك زندگي تان اهميت زيادي دارد. فعاليت ورزشي منظم پيش از بارداري و تداوم آن در طول بارداري (بعد از سه ماه اول)، عدم مصرف مواد مخدر و الكل و كاهش عوامل استرس زاي زندگي بسيار مهم است.

با همسرتان به توافق برسيد

با همسرتان در مورد وظايفي كه بعد از تولد بچه از او انتظار داريد انجام دهد صحبت كنيد و به يك توافق كلي برسيد. همراهي و حمايت شوهرتان باعث دلگرمي شما مي شود تا بهتر بتوانيد وظايف خود را به عنوان مادر و همسر انجام دهيد. اختلاف سني با فرزندان و سن مناسب براي بچه دار شدن از ديگر مسائلي هستند كه بايد با همسرتان به يك اشتراك برسيد.

مهارت هاي فرزندپروري

قيل از اقدام به باردار شدن، آگاهي از مهارت هايي كه لازمه فرزندپروري مناسب، براي شكل گيري دلبستگي ايمن در كودك اهميت زيادي دارد. نوزاد از بدو تولد تا سنين جواني با مراحل مختلف زندگي و بحران هاي خاص آن رو به رو مي شود، با افزايش دانش خود در اين زمينه ها مي توانيد به او كمك كنيد كه به بهترين نحو از اين چالش ها عبور كند. نحوه برخورد و رفتار شما در شكل گيري نگرش كلي او به جهان، ديگران و آينده تاثير به سزايي دارد.

تخمين وضعيت مالي

قبل از اقدام به بچه دار شدن برآوردي از وضعيت مالي خودتان و ميزان هزينه هاي احتمالي براي بچه دار شدن، داشته باشيد. بررسي كنيد كه آيا مي توانيد از پس هزينه هاي مربوط به خوراك، پوشاك، هزينه زايمان و مراقبت هاي ويژه بعد از آن و ... بربياييد. 

 

تك فرزندي يا چند فرزندي؟

اگر شما و همسرتان تصميم داريد بيش از يك فرزند داشته باشيد، تمام برنامه ريزي ها براي بچه دار شدن بايد با حساسيت بيشتري دنبال شود. بايد برآوردي داشته باشيد كه تا چه زماني فرصت باروري داريد، مي خواهيد فاصله سني فرزندانتان چقدر باشد، آيا از لحاظ مالي توانايي برآورده كردن نيازهاي بيش از يك بچه را داريد، توانايي پذيرش مسئوليت بيشتر و صرف زمان بيشتر را داريد يا نه؟ تولد فرزند ديگر چه تاثيري روي كودك بزرگتر دارد و چطور از بروز هيجانات منفي در او پيشگيري كنيد. درباره تك فرزندي بيشتر بخوانيد.

 

بچه دار شدن راهي براي حفظ زندگي مشترك!

تولد فرزند شايد باعث پيوندي عميق ميان زوجي شود كه رابطه اي صميمي با يكديگر دارند؛ اما اگر اختلاف و مشاجرات زيادي با همسرتان داريد، بچه نمي تواند راهي براي حل مسائل باشد. چرا كه احتمالا به دليل فشارهاي مضاعفي كه بر شما وارد مي شود و صرف زمان بيشتر با نوزاد، فاصله بيشتري از همسرتان مي گيريد. از طرفي بچه دار شدن شايد براي مدت كوتاهي همسرتان را به شما نزديك كند اما در واقع هيچ مسئله اي را حل نكرده و تنها بر روي آن سرپوشي گذاشته ايد. پس ديري نمي گذرد كه مشكلات دوباره خود را نشان مي دهند اما اين بار همه چيز پيچيده تر خواهد بود. 

پيشنهاد مي شود از يك مشاوره خانواده براي حل مسائل خود استفاده كنيد. مشاور به شما كمك مي كند تا سهم خود و همسرتان را درباره موضوعات مختلف بررسي و حل كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه برنامه ريزي براي بچه دار شدن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : برنامه ريزي براي بچه دار شدن

امتیاز:
بازدید: 153
برچسب:
:
[ 1397/10/23  ] [ ۰۹ ] [ honarehzendigi ] [ ]

در كنار سختي هاي زندگي روزمره و مشكلات اقتصادي، يك نوع نگراني دربارۀ سن مناسب براي بچه دار شدن در جوانان وجود دارد. يكي از اهداف ازدواج از گذشته، بقاي نسل و فرزندآوري بوده است. امروزه به دليل تغييرات سريع محيط زندگي ترس و استرس زوج هاي جوان براي بچه دار شدن بيشتر شده است و به دنبال آن با افزايش سن، خطرات بارداري نيز بالا مي رود. عدم توافق در زمان بچه دار شدن مي تواند زندگي مشترك زوجين را به خطر اندازد. اما آيا واقعا زمان مناسبي براي بچه دار شدن مي توان تعيين كرد؟ براي آن كه به جواب اين سوال برسيد ابتدا بايد درباره شرايط جسماني و روحي خود اطلاعاتي كسب كنيد، سپس با توجه به مواردي كه در اين مقاله شرح داده ايم، درباره زمان مناسب براي بچه دار شدنتصميم بگيريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه زمان مناسب براي بچه دار شدن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

سن مناسب براي بچه دار شدن از نظر جسماني

توان جسماني در بارداري بسيار مهم است. بيماري هاي مختلف، سن، آمادگي بدني و ... مي تواند بر شرايط جسمي شما براي بارداري تاثير بگذارد. 

سن مناسب براي بچه دار شدن خانم ها:

از نظر فيزيولوژيكي، سن مادر بيش از سلامت نوزاد، براي سلامت خود مادر ضروري است. البته وضعيت شرايط جسمي بدن مادر در هر سني بسيار اهميت دارد. به عنوان مثال يك مادر 38 ساله با بدن سالم، ممكن است بارداري بهتري از يك مادر 28 ساله مبتلا به چاقي داشته باشد. به طور كلي بهترين زمان براي مادر شدن 23 تا 28 سالگي است. هرچه از اين محدوده عقب تر و جلوتر برويم احتمال نقايص ژنتيكي و كروموزومي نوزاد افزايش پيدا مي كند. البته اين اعداد و ارقام بر اساس ميانگين جامعه است و در هر فرد متفاوت است.

بارداري در سنين كمتر از 18 و 19 سال مي تواند خطراتي مثل رشد ناقص جنين داخل رحم، افزايش احتمال فشار خون بارداري و سقط جنين را به همراه داشته باشد. از بارداري در اين سنين بايد پرهيز شود. بعد از 35 سالگي شانس باروري به دليل كاهش كيفيت تخمك ها كم مي شود به علاوه خطر آسيب به مادر و نوزاد افزايش مي يابد. مخصوصا اگر اولين تجربه بارداري باشد.

سن مناسب براي بچه دار شدن در مردان:

مردان مشكلات كمتري براي پدر شدن دارند، اما بعد از 40 سالگي احتمال وجود اسپرم هاي معيوب افزايش مي يابد. اين مسئله مي تواند به نقايص ژنتيكي و مادر زادي نوزاد منجر شود. هر چه مرد سبك زندگي سالم تري داشته باشد، اسپرم هاي سالم تري انتقال مي دهد.

 

سن مناسب براي بچه دار شدن از نظر رواني

منظور از شرايط رواني تمام بسترهاي لازم براي تولد و تربيت فرزند است. اولويت بايد داشتن رابطه عاطفي زن و شوهر باشد تا نوزاد بتواند در محيطي سالم و عاري از تنش رشد كند. علاوه بر آن سلامت رواني والدين نيز در اين مسئله بسيار اهميت دارد. اختلالات خلقي و روحي پدر يا مادر، علاوه بر اينكه احتمال انتقال به نوزاد را دارد، شرايط را براي او سخت خواهد كرد. مادر افسرده و پدر مضطرب نمي توانند با فرزندشان ارتباط موثري برقرار كنند.

بلوغ فكري به معناي مسئوليت پذيري، تعهد، خودشناسي، تعادل، توانايي تصميم گيري، استقلال فكري و... است. زوجين بايد بدانند كه فقط بلوغ جسمي و جنسي براي بچه دار شدن كافي نيست.

بنابراين علاوه بر چكاپ ها و آزمايش هاي متعدد پزشكي پيش از بارداري، زماني را براي مشاوره روانشناختي در نظر بگيريد تا علاوه بر شرايط جسمي، از شرايط روحي مناسب براي آمدن يك فرد جديد به خانه بهره مند شويد.

 

چند سال بعد از ازدواج بچه دار شويم؟

يك سوال پر تعداد از جانب مراجعين ما اين است كه چند سال بعد از ازدواج مي توانيم بچه دار شويم. اگر كسي به شما عددي گفت، جدي نگيريد. اين مسئله با اعداد و ارقام قابل پيش بيني نيست و زن و شوهر بايد بر اساس ملاك هاي خود و نگاهشان به زندگي به اين مسئله بپردازند. برخي از مباحثي كه مي تواند زمان مناسب را براي بچه دار شدن شما پيش بيني كند به شرح زير است:

تفاهم كامل:

همانطور كه پيش تر اشاره شد، والدين نوزاد بايد توانايي هاي لازم براي تربيت فرزند را داشته باشند. مهارت حل مسئله، مهارت هاي زندگي و بسياري از مهارت هاي ديگر براي تربيت يك فرزند سالم مهم است. والدين ابتدا بايد با هم به اشتراكاتي رسيده باشند، توانايي حل مشكلاتشان را بدون مشاجره داشته باشند.

توجه داشته باشيد هرگز براي ترميم زندگي، رفع مشكلات زناشويي و محكم شدن بنيان هاي سست خانواده اقدام به بچه دار شدن نكنيد.

اختلاف سني:

مسئله اختلاف سني زوجين براي بچه دار شدن مهم است. ممكن است اختلاف آنقدر زياد باشد كه زن در سن مناسب بارداري و مرد در سنين حساس تر باشند. همچنين در مواردي كه زنان سنشان بيشتر از مردان است، براي بارداري بايد برنامه ريزي دقيق تري داشته باشند. همچنين مسئله اختلاف سن بين فرزند اول و دوم براي برخي افراد چالش فكري است؛ كه جداي از شرايط محيطي و رواني، 2 تا 7 سال اختلاف مناسب است اما بهترين سن اختلاف بين دو فرزند 3تا5 سال است.اختلاف سني با فرزندان نيز اهميت دارد كه آن را در مقاله اي ديگر بررسي كرده ايم.

وضعيت مالي مناسب:

يكي از مهمترين پيش شرط ها براي بچه دار شدن، بهره مند بودن از حداقل امكانات رفاهي و اقتصادي است. مسكن مناسب براي نوزاد جديد و درآمد و امكانات كافي بسيار مهم است. عده اي با ناديده گرفتن اين مسائل و اميدواري به تقدير، فرزند خود را در شرايط سخت جسمي و روحي به دنيا آورده و بزرگ مي كنند. نبود امكانات و رفاه متوسط در دوران كودكي، در آينده باعث آسيب هاي جسمي و روحي اين كودكان مي شود.

تنها بودن:

بسياري از زوج هاي جوان دوست دارند چند سال باهم تنها زندگي كنند و از تمام لذت هاي دو نفره بهره مند شوند. اين طبيعي است كه يك زوج بخواهند بدون دغدغه و نگراني، براي هم زندگي كنند اما تصميم براي بچه دار شدن بايد بر اساس توافق دو طرف در مورد ورود يك عضو جديد به زندگي باشد.

وقت كافي:

زن و شوهر بايد زمان و انرژِي كافي براي بچه دار شدن را در خود ببينند. مادر و پدري كه 10 ساعت تا 12 ساعت در روز  كار مي كنند، طبيعتا آمادگي بچه دار شدن را تا سبك تر شدن كارشان ندارند. بچه نياز به توجه و مراقبت دائمي دارد.

مهارت فرزند پروري:

به طور كلي داشتن مهارت تربيت فرزند مهمترين مسئله در بچه دار شدن است. زوج ها بايد بدانند شرايط و بافت جامعه به طور پيوسته در حال تغيير است و بر اساس حدسيات خود و راهنمايي هاي والدين نمي توانند فرزند كامل و سالمي تربيت كنند. لازم است مهارت هاي فرزند پروري قبل از اقدام به بارداري، در حين آن و پس از تولد نوزاد توسط يك روانشناس تربيتي به شما آموزش داده شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه زمان مناسب براي بچه دار شدن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  زمان و سن مناسب براي بچه دار شدن

امتیاز:
بازدید: 123
برچسب:
:
[ 1397/10/12  ] [ ۰۸ ] [ honarehzendigi ] [ ]

ممكن است ترس از بچه دار شدن در شما و يا همسرتان وجود داشته باشد. احتمالا توسط اطرافيان مورد انتقاد قرار مي گيريد و اين دو راهي بچه دار شدن يا نشدن فشار زيادي به شما و رابطه تان وارد مي كند. شما دوره هاي مختلف زندگي را پشت سر مي گذاريد و استعدادهاي مختلف خود را شكوفا مي كنيد. پدر شدن يا مادر شدن دغدغه اي ست كه ذهن بسياري از زوج ها را درگير مي كند. آن چه اهميت دارد اين است كه شما و همسرتان با شناخت و آگاهي راه هاي كنار امدن با اين دغدغه را بشناسيد و در مورد آن تصميمي بگيريد كه به صلاح هر دو نفر شماست. در غير اين صورت در آينده با مشكلاتي رو به رو مي شويد. براي رسيدن به يك پاسخ ابتدا بايد علت ترس از بچه دار شدن و راه هاي مقابله با اين ترس ها دريابيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از بچه دار شدن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

 

فرزند مانعي براي خوشبختي؟

كيفيت زندگي و رضايتمندي از آن، دو عامل مهم در تداوم زندگي مشترك است. شايد سطح رضايتمندي از زندگي آنقدر برايتان اهميت دارد كه تحت هيچ شرايطي حاضر نيستيد اين راحتي را از دست بدهيد و با پيشگيري از بچه دار شدن بخواهيد اين رفاه را حفظ كنيد. بچه دار شدن مزاياي زيادي دارد با اين حال توجه داشته باشيد كه همزمان تغييراتي در ساختار روابط شما و همسرتان ايجاد مي كند. به عنوان مثال مسئوليت هاي شما بيشتر مي شود و بخش اعظمي از انرژي فكري، عاطفي و وقت شما را درگير مي كند.

بسياري از خانم ها با تولد بچه تمام توجه خود را به او مي دهند و تمام فكر و ذهنشان بچه مي شود. احتمال دارد كمتر به نيازهاي عاطفي و جنسي همسر خود توجه كنند. ولي بايد توجه داشته باشيد كه بخش جدايي ناپذير داشتن يك زندگي با طراوت، داشتن تفريح و سپري كردن زمان كافي با همسرتان است. البته مردان نيز بايد در نگهداري و تربيت كودك مشاركت فعال داشته باشند. پس مديريت و برنامه ريزي كمك زيادي به شما مي كند تا ترس از بچه دار شدن را كنار بگذاريد.

 

ترس از مادر شدن يا ترس از پدر شدن

شايد ترس از بچه دار شدن در شما و همسرتان مشترك باشد و هر دو در مورد عدم تمايل به بچه دار شدن همسو باشيد. ولي هنگامي كه فقط يكي از شما تمايل به بچه دار شدن داشته باشد با تنش ها و فشارهاي بيشتري مواجه مي شويد. شايد شما به عنوان يك زن انگيزه پيشرفت بالايي داريد و نگران اين باشيد كه نتوانيد به جايگاه تحصيلي و شغلي مورد نظر خود برسيد، دوست نداريد به خاطر بچه از كار و تحصيل خود بگذاريد يا شما به عنوان يك مرد نگران اين باشيد كه بعد از تولد بچه مورد بي توجهي همسرتان قرار بگيريد و طرد شويد يا فكر كنيد كه نمي توانيد آينده خوبي براي كودك خود رقم بزنيد. در هر صورت، چه عضو دسته اول باشيد چه دسته دوم مهم است كه زندگي خود را تحليل كنيد تا عوامل زمينه ساز اين ترس مشخص شود.

 

شرايط و موقعيت را تحليل كنيد

چرا يك مرد با وجود داشتن احساس امنيت مالي علاقه اي به پدر شدن ندارد؟ آيا ترس از ايفا كردن نقش پدر و مادر به خاطر ترس از نداشتن مهارت هاي فرزندپروري است يا به دليل عدم اطمينان به ادامه زندگي با همسرتان يا مشكلات ديگر؟ ترس ها بايد تحليل شوند، علت عدم تمايل خود يا همسرتان به بچه دار شدن را بررسي كنيد. ممكن است مادر همسرتان تمام مسئوليت هاي فرزندپروري را به عهده داشته، در اين حالت ترس اين را دارد كه نتواند به خواسته هايش و پيشرفتي كه انتظار دارد برسد.

ممكن است ترس از بچه دار شدن ريشه عميق تري در وجودش داشته باشد كه حتي با وجود مساعد بودن تمام شرايط باز هم ترس وجود داشته باشد. پس لازم است با همسرتان صحبت كنيد و از او بخواهيد به دلايل عدم تمايل به بچه دار شدن فكر كند. شناخت دقيق علت هاي ترس به او كمك مي كند تا مسئله روشن تر شود و با آگاهي بيشتري تصميم بگيرد. 

 

علل و ريشه هاي ترس از بچه دار شدن

نداشتن امنيت شغلي و  اقتصادي

تورم، نداشتن شغل ثابت يا امنيت شغلي مي تواند دغدغه اي باشد كه شما و همسرتان به خاطر آن ترس از بچه دار شدن داريد. يعني مي ترسيد كه از عهده مخارج آن برنياييد و با ورود بچه شرايط از پيش هم سخت تر شود. فرزندآوري بدون شك هزينه‌هايي مانند هزينه‌هاي زايمان، مخارج ضروري براي خوراك و پوشاك كودك، مدرسه و دانشگاه به همراه دارد.

نداشتن حمايت اطرافيان

شايد همسرتان به اين فكر مي كند كه براي فرزندآوري از حمايت اطرافيان مانند خانواده خودتان يا همسرتان برخوردار نيست. اين نگراني مي تواند از لحاظ مالي يا نگهداري بچه باشد. مسلما زوج هايي كه اين حمايت را دارند تمايل بيشتري براي بچه دار شدن دارند يا حداقل از ميزان استرس آن ها كم مي شود.

تغيير سبك زندگي

شهرنشني و مهاجرت به شهرهاي بزرگ باعث شده مردم شيوه زندگي خود را تغيير دهند و تمايل به فرزندآوري كمتر شده است. افزايش سطح تحصيلات و اشتغال خانم ها هم سهم زيادي در كاهش تمايل به بچه دار شدن دارد.

وجود تنش و اختلافات زناشويي

در سال هاي اوليه ازدواج به خصوص تا 5 سال اول اختلاف ها و تعارض هايي پيش مي آيد كه ميزان احتمال طلاق بيشتر است ولي بعد از آن زوجين به يك ثبات نسبي مي رسند. شايد اين اختلاف ها باعث شده كه همسرتان به آرامش و ثباتي نرسيده باشد تا بخواهد براي بچه دار شدن تصميمي بگيرد. اين تنش ها اعتماد و اطميناني كه لازمه تصميم گيري براي بچه دار شدن است را از بين مي برد. پس بچه دار شدن را به تعويق مي اندازد.

نداشتن امنيت رواني

ممكن است همسرتان به دليل وجود يك اختلال رواني مانند افسردگي تمايلي براي بچه دار شدن نداشته باشد. چون فردي كه افسرده است با خودش فكر مي كند كه من خودم هم دارم اين زندگي را تحمل مي كنم حالا يه بچه هم به دنيا بيايد و اين شرايط را تجربه كند. در واقع افسردگي او باعث مي شود علايق خود را به بسياري از چيزها از دست بدهد پس تمايلي براي بچه دار شدن هم ندارد.

نداشتن مهارت فرزند پروري

گاهي ترس از بچه دار شدن به دليل آسيب هايي است كه در كودكي به فرد وارد شده است. نارضايتي از والدين و تنش هايي كه فرد حتي در بزرگسالي با والدين خود دارد باعث مي شود علاقه اي به بچه دار شدن وجود نداشته باشد. چنين فردي فكر مي كند كه فرزندش هم تجارب او را خواهد داشت و در نهايت بچه دار شدن، آسيب پذيرتر خواهد بود.

دردسرهاي خانم هاي شاغل

امروزه خانم هاي زيادي شاغل هستند و درآمد آن ها براي ادامه زندگي لازم است. حتي در صورتي كه درآمد خانم زياد نباشد، حس مي كند براي رشد شخصيت و رضايت از هويت و ميل به پيشرفت، به شغل خود نياز دارد.

اگر همسرتان فكر كند كه شما در مسئله نگهداري و تربيت فرزند با او همراه نيستيد نگراني از بچه دار شدنش شدت مي گيرد. همچنين عدم وجود قوانين مناسب باعث مي شود بسياري از خانم ها نخواهند بچه دار شوند چون نمي توانند اين مسئله را حل كنند.

ترس از بارداري

شايد به دليل تغييراتي كه بارداري در اندام خانم ايجاد مي كند يا مشكلات و دردهاي ناخوشايند بدني پيش از زايمان مانند تهوع و استفراغ  همچنين درد زايمان از بچه دار شدن مي ترسد.

يك فرزند كافي است

گاهي عدم تفاهم زوجين در داشتن فرزندان بيشتر باعث ايجاد تنش بين آن ها مي شود. اگر با همسرتان بر سر داشتن فرزند بيشتر به تفاهم نرسيده ايد بهتر است با بررسي معايب و مزاياي تك فرزندي در صدد حل اختلافات بر آييد.

 

چه اقداماتي مي توانيد انجام دهيد؟

اگر هنوز ازدواج نكرديد بهتر است موضع خود را با آگاهي و دانش كافي مشخص كنيد. نظر طرف مقابل خود را جويا شويد. مي توانيد از مشاوره پيش از ازدواج كمك بگيريد و اگر ازدواج كرديد دلايل و ريشه هاي ترس خود و همسرتان را شناسايي كنيد. راه حل هاي احتمالي خود را بررسي كنيد. 

يادگيري مهارت هاي زندگي زناشويي، مهارت هاي فرزندپروري و چگونگي داشتن خانواده سالم مي تواند به شما و همسرتان كمك كند كه با اضطراب كمتري به اين مسئله نگاه كنيد. لزومي ندارد شما شيوه هاي فرزند پروري والدين خود را تكرار كنيد شما نبايد پدر و مادر كاملي باشيد فقط بايد به اندازه كافي خوب باشيد. چه بسا كامل بودن، مشكلات زيادي در كودك ايجاد مي كند.

اگر زني با آگاهي و اراده قلبي نقش مادري را انتخاب كند احتمال ابتلا به افسردگي پس از زايمان كمتر مي شود. همچنين مردان با آگاهي بيشتري خود را براي نقش پدري آماده مي كنند. به طور كلي شناخت عوامل موثر در ترس از بچه دار شدن به شما كمك مي كند هر تصميمي كه مي گيريد از روي آگاهي باشد و تمام انتخاب هاي ممكن خود را بررسي كنيد و در آينده با پشيماني كمتري رو به رو شويد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از بچه دار شدن مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از كل كشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.

خدمات مركز مشاوره تلفني خانواده هنر زندگي

 

  مركز مشاوره روانشناسي تلفني خانواده هنر زندگي با بهره مندي از كادر مجرب خدمات خود در زمينه مشاوره تلفني خانواده با موضوعاتي شامل مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره پيش از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي دختر و پسر،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوستي‌هاي پيش از ازدواج،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدي، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره اعتياد، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره همسريابي مشاوره خانواده تلفني با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره زندگي مشترك،  مشاوره تلفني خانواده با موضوع مشاوره جنسي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع :  ترس از بچه دار شدن در مردان و زنان

امتیاز:
بازدید: 135
برچسب:
:
[ 1397/9/23  ] [ ۰۹ ] [ honarehzendigi ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب